Earn with Coinbase

 

Free Cryptocurrencies with Coinbase Earn

With all the fake earnings circulating in the cryptocurrency world it may seem hard to believe, but with Coinbase Earn you can receive at least 25 USD in your wallet in less than an hour that you can use in the way you like.

Create an account

If you already own an Account on Coinbase you can skip this step and go straight to the next paragraph where I explain how to get Cryptocurrencies for free.

First you need to create an Account on Coinbase by pressing here, do this, go to the email used to sign up and press on the “Verify Email Address” button to confirm your membership.

Get 5% discount on Binance fees!

Coinbase registration

Verification

Now it will be necessary to activate 2-step verification with your phone number, a message will arrive shortly after on your mobile phone with a verification code.

Enter the requested personal data on the page and continue keeping an ID ready to allow Coinbase to verify the data entered previously. (The verification process usually takes less than half an hour, you will receive an email confirming the success)

Perfect, you now have a Coinbase account and can move on to the next steps to start earning Cryptocurrencies.

You will be asked to enter a payment method, it is not indispensable and can simply be ignored.

Now go to https://coinbase.com/earn and start the quizzes.

Stellar Lumens (XLM) – Up to $50

To receive the invitation to earn Stellar Lumens (XLM) with Coinbase Earn click below and you will be placed on the Waitlist, a waiting list usually lasting about 1 day.

Get the invite

As soon as you receive the email you can start the Quizzes to receive immediately $10 in Stellar Lumens (XLM) on your Coinbase wallet.

 

Stellar Lumens Quiz Answers (XLM):

1. What is Stellar?
Answer: A decentralized protocol that unites the world’s financial infrastructure

2. What are Stellar Lumens (XLM) used for?
Answer: Facilitating low-cost, universal payments.

3. Why is Stellar good for sending remittances?
Answer: Transactions are fast, inexpensive, and global.

4. Why would banks and businesses use Stellar?
Answer: To issue, exchange, and transfer tokens quickly and efficiently

5. How does Stellar’s Consensus Protocol Work?
Answer: It relies on the cooperation of trusted nodes to confirm transactions

 

To earn the remaining $40 available on Coinbase Earn for Stellar Lumens (XLM), simply invite 4 more friends with your invitation link.

BAND protocol (BAND) – up to $43

Use the following invitation link to get on the list

Get the invite

1.What does Band bring to blockchains?

Answer: Real world data

 

2. What are Band’s decentralized data feeds called?

Answer: Oracles

 

3. What’s one benefit of staking your BAND tokens?

Answer: Earn crypto rewards

To earn the remaining $40 available on Coinbase Earn for BAND protocol(BAND), simply invite 4 more friends with your invitation link.

Compound (COMP) – up to $59

Get the invite

Answers:

  1. Earning interest on your crypto
  2. Supply a crypto asset as a collateral
  3. COMP token holders

Additionally, you can earn $10 on the advanced lesson, where you have to earn COMP by staking the pool with USDC. However, this step was reported many times as broken, here are few quick tips:

– If you see Task Closed, try the next day, it may reopen

-If you haven’t received the USDC or the ETH needed for task completion, wait for 24hrs and if it didn’t appear yet, most likely it’s done, not much you can do about it. Try to withdraw what you can and move on.

– If the miner fee is too big (exceeds the amount of ETH sent to you), retry later, the fee will drop to a lower amount for sure.

Maker/DAO protocol (MKR) – $6

1. What are the native assets of the Maker protocol?

Answer: MKR and DAI

 

2. Who runs MakerDAO?

Answer: MKR holders

 

3. What do you need to generate DAI today?

Answer: A crypto wallet and crypto collateral

 

The Graph Protocol (GRT) – $3

Answers:

  1. Blockchain data
  2. GRT tokens
  3. Curators

 

Celo (CGLD) – $6

1.How does Celo give greater access to financial tools?

Answer: Making crypto available on mobile phones

 

2.What are 3 things CELO is used for?

Answer: Staking, governance, and stability

 

3.What can Celo Dollars do?

Answer: Using the Valora mobile app

 

Links list, always updated

Coinbase registration 

If you register through this link, you will also get $10 free when you trade $100 or more.

Stellar invitation link

BAND invitation link

COMP invitation link

 

 

What you need to know about affiliate links.
 This page may present investment-related assets, products or services. Some of the links in this article are affiliated. This means that if you buy a product or register on a site from this article, our partner pays us a commission. This allows us to continue to offer you original and useful content. There is no impact on you and you can even get a bonus using our links.
Investments in cryptocurrencies are risky!
Btctools is not responsible for the quality of the products or services presented on this page and could not be held responsible, directly or indirectly, for any damage or loss caused by the use of a good or service highlighted in this article. Investments related to crypto-assets are risky by nature, readers must do their own research before taking any action and invest only within their financial possibilities. This article does not constitute investment advice.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.